Agenda

 

Yoga mee voor War Child – met Kabir Samlal

Za 8 juli

Share 'Yoga mee voor War Child – met Kabir Samlal' on Facebook Share 'Yoga mee voor War Child – met Kabir Samlal' on Google+ Share 'Yoga mee voor War Child – met Kabir Samlal' on Pinterest Share 'Yoga mee voor War Child – met Kabir Samlal' on Twitter Share 'Yoga mee voor War Child – met Kabir Samlal' on Email
 


 
Kabir Samlal zet zich in voor oorlogskinderen en hoe! Deze 16 jarige Yoga jeugdkampioen (2013) gaat in juli 2017 voor maar liefst de derde keer een actie op touw zetten voor War Child. Namelijk een Yoga Weekend op 4 verschillende locaties op 8 en 9 juli. Op zaterdag 8 juli nodigen wij Kabir uit om een les bij ons in de studio te geven. De opbrengst van deze actie komt gaat volledig naar War Child.

Dankzij dit initiatief van Kabir kan War Child nog meer oorlogskinderen de hulpverlening bieden die ze juist zo hard verdienen. Kinderen en oorlog gaan niet samen. En toch gebeurt het. Elke dag.

War Child zet zich in voor een vreedzame toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden. Zij richten zich op de psychosociale ontwikkeling van kinderen, zodat zij de kans krijgen op te groeien tot gezonde volwassenen. Creativiteit, sport en onderwijs staan in hun aanpak centraal. Met dans, muziek, theater en sport leren kinderen hun emoties uiten en hun oorlogservaringen verwerken. Met deze activiteiten brengen ze ook mensen samen die bijvoorbeeld tijdens de oorlog tegenover elkaar zijn komen te staan.

Datum & tijd

Zaterdag 8 juli van 13.30 – 14.30

Donatie

De minimale donatie is €10,-
Betaling kan worden gedaan op de dag zelf.
Volledige opbrengst gaat naar War Child.

Aanmelding & informatie

Dit is een open evenement die voor iedereen toegankelijk is. Jong en oud, wel of geen yoga ervaring iedereen kan mee doen! Heb je specifieke vragen stel deze gerust via student@yogamaya.nl