Agenda

 

Yoga aan de Plas

Iedere zaterdag in augustus 09.30 - 10.45

Share 'Yoga aan de Plas' on Facebook Share 'Yoga aan de Plas' on Google+ Share 'Yoga aan de Plas' on Pinterest Share 'Yoga aan de Plas' on Twitter Share 'Yoga aan de Plas' on Email
 

Ook deze zomer gaan we weer mooie yoga lessen geven aan de Kralingse Plas!

In augustus kan je elke zaterdagochtend op het gras je matje uitrollen en genieten van de ritselende blaadjes en de vogeltjes die fluiten tijdens je yoga beoefening. Klinkt te zweverig?! Wees daar maar niet bang voor. De lessen zijn gegrond, duidelijk en voor iedereen toegankelijk. Of je nu een beginner bent of al jaren op de mat staat, yoga buiten is gewoon heerlijk ;). Een lesje yoga in de buitenlucht geeft je een frisse start en helpt je stevig met beide benen op de grond je dag door te komen.

Tijd & data

Zaterdag 1 juli t/m zaterdag 26 augustus van 9.30 – 10.45 uur

Prijs

€5,- per les. Contant & gepast betalen voor de les. Of neem je voordeel door in 1 keer €35,- te betalen en krijg 2 lessen gratis. Voor onze vaste leden (diverse abonnementen, strippenkaarten en proefweek) is deze les inbegrepen in je abonnement.

Locatie

Kralingse Plas Rotterdam, ingang Langepad. (bij de kabelbaan)

Vanaf de grote parkeerplaats links over de velden. Volg het pad van de parking richting het water (Langepad). Links over het veld zie je ons.

Als het regent 30 minuten voordat de les begint, zal de les in de studio plaatsvinden. We communiceren dit ook via Facebook. In dit geval is er plek voor ongeveer 35 yogi’s. We hopen natuurlijk op veel zonnige zaterdagen! Bij twijfel bellen met de studio 010-7008010.

Meer informatie

1. Breng je eigen mat mee.

2. Antwoorden op algemene vragen vind je onder veel gestelde vragen. Persoonlijke vragen kun je stellen via de mail