Docenten

Rianne Wolswinkel

Rianne Wolswinkel

Tijdens mijn eerste yoga workshop viel alles op zijn plek. Simon Low, een Britse yogadocent, kwam langs in Utrecht om daar les te geven. Ik gebruikte de practices van zijn dvd al een paar jaar en wilde het wel eens echt ervaren. De focus op veilige beoefening, het respect voor het individuele lichaam (het mijne was niet zo meegevend) en de nadruk op alignment, (subtiele) anatomie en ademhaling tijdens dynamische yang en meditatieve yin sessies, klopte helemaal.

Toen besloot ik dat als ik ooit een training wilde doen, dan zou ik dat bij hem doen. Niet zozeer om zelf teacher te worden, maar gewoon voor de verdieping voor mijzelf, dacht ik.. Tot ik op een yoga en surf vakantie was in Portugal en ik daar, gekozen door de groep omdat de docent er niet was, ontdekte dat het delen van mijn, tot passie ontwikkelde ‘hobby’, precies was wat ik wél wilde.

In 2015 heb ik de Yin and Yang Yoga Teacher Training and Study Immersion bij Simon Low in Thailand afgerond. Daarna heb ik nog verschillende bijscholingen gedaan, met nadruk op yin yoga, therapeutische toepassingen van yoga en Thai yoga massage.

Yoga heeft me ruimte gegeven mezelf beter te (willen) leren kennen. Het heeft me ondersteund in uitdagende periodes in mijn leven, en laat me intenser genieten van de mooie momenten. Het geeft me vrijheid en echt geluk. Dit is wat ik graag wil delen.

vyanayoga.nl