Docenten

Patricia Veltri

Yoga is al lang in mijn leven. De eerste keer dat ik iemand zijn beoefening zag doen was ik 9. Die person was mijn oma, die na 6 maanden te hebben geleefd in een Ashram in India, terug kwam en daarna elke ochtend yoga heeft beoefend. Van haar heb ik mijn eerste asanas geleerd.

Ik kom uit Sao Paulo, Brazilie en yoga was een van de dingen die ik deed om balans in mijn drukke leven als journalist te brengen. Toen der tijd had ik mij nooit kunnen voorstellen dat ik op een dag yoga docent zou worden. Het begon pas toen ik naar Nederland kwam en mijn leven in een volledig ander perspectief begon te zien dat de behoefte onstond om me meer te richten op yoga.

Nadat ik een toegwijde student bij Iyengar met Charles Hond in Rotterdam ben geworden, besloot ik om meer te leren over Yoga. In 2008 heb ik een AshtangaPowerYoga docenten opleiding gedaan met Tonnie Goes in Monfoort. Toen is de transitie van leerling naar docent begonnen. In 2009, met mijn diploma op zak, ben ik begonnen met les geven.

Zelfs an afloop van mijn docenten opleiding, kon ik niet stoppen met studeren en nieuwe dingen leren. Naast mijn andere certificaten ‘Easy Flow Yoga’, ‘The Art of Alignment’ en ‘Yin Yoga’ heb ik workshops gedaan met vele international bekende docenten zoals; David Williams, Kino Mac Gregor, Max Strom, Clayton Horton, David Lurey, Govinda Kai, Simon Park en Shiva Rea. Ook heb ik gestudeerd met een aantal fantastische Nederlandse docenten zoals Jose de Groot, Marlene Henny, Anoshe Overington en Nanda Peek.

Na nu bijna twee jaar, ben ik eind 2015 klaar met mijn 350hr Advanced Teacher Training met Katiza en Sahaj bij Delight Yoga.

Het is nooit mijn plan geweest yoga docent te worden totdat ik erachter kwam dat ik het geweldig vind.
Ik geef les omdat ik een passie heb om te delen. Yoga heeft mijn ogen geopend op zoveel manieren dat ik niet de kans wil missen om dit te delen met anderen.
Ik sta iedere dag op de mat en dot het met passie en inspiratie.
En als ik voor de klas sta, krijg ik altijd hetzelfde gevoel: Dit is gelukzalig!

www.everybodyoga.nl