Docenten

May Duits

Mijn eerste kennismaking met yoga was ongeveer 10 jaar geleden, toen Baron Baptiste tijdens Oprah Winfrey poweryoga introduceerde, dit sprak me bijzonder aan. Direct zijn boek en video aangeschaft om thuis te oefenen. Het fysieke aspect gaf op dat moment veel voldoening, daarna heb ik verschillende vormen van yoga les gevolgd waaronder Ashtanga yoga, Bikram yoga en Hatha yoga. Ik bleef echter zoeken in verschillende tradities en bij diverse docenten, omdat ik gevoelsmatig iets miste. Ik besloot daarom de Teacher Training in India te volgen, daar pas ontdekte ik wat yoga inhield; dat het een levensfilosofie is, die je in je dagelijks leven kan toepassen en dat de asanas daar een onderdeel van zijn.

Daarnaast mediteer ik dagelijks en afgelopen zomer heb ik voor de tweede keer een Vipassana retreat gevolgd, om 10 dagen in afzondering en prikkels naar binnen te keren. Het is voor mij een zeer helende meditatievorm en ik kan het iedereen aanraden om de uitdaging met jezelf aan te gaan. Het helpt mij in het dagelijks leven te relativeren, ook maak ik hier dankbaar gebruik van tijdens mijn (yin) yogalessen. Alles is vergankelijk, zelfs het leven…

Met heel veel plezier geef ik yogales op verschillende locaties, daarnaast ben ik (holistisch) life coach en werk met energetische healing. Ook vind ik het heel leuk om workshops te geven over verschillende onderwerpen en yoga retreats in binnen- en buitenland te organiseren. Iedere dag ben ik dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring mag delen, mensen kan helpen, zelf ervaar en leer. En nooit meer hoef te werken.

 

Maylogo