Docenten

Rama – Shakti Janine Brall

 

Om namah shivaya!

Samen met Sophie Raynor & Maya Ira Bisschop heb ik 7 jaar geleden Yoga Maya opgericht. Naast eigenaresse van Yoga Vidya / Yoga Maya ben ik yoga en meditatie docent, spiritueel coach, Reiki master, Ayurvedisch marma masseuse, performer en danser. Mijn spirituele naam is Rama-Shakti (Rama = vreugde, Shakti = kosmische energie, dynamische vrouwelijke kracht).

In 2001 ben ik in verband met mijn dansstudie van Duitsland naar Nederland gekomen. In een tijd van enorme stress en inspanning ontdekte ik de kracht van yoga, gek genoeg tijdens Indiase danslessen. Daarna volgde ik jarenlang yogalessen waarbij het verlangen naar meer verdieping in me wakker werd.

De 2-jarige opleiding tot Sivananda yoga docent heb ik afgerond bij Yoga Vidya in Duitsland. Sindsdien ben ik nauw verbonden aan Yoga Vidya, heb daar verdere opleidingen gedaan en leid sinds dit jaar Yoga Vidya Rotterdam, het eerste Yoga Vidya coöperatie centrum in Nederland. In het begin 2012 is de 2-jarige erkende yoga docentenopleiding in Rotterdam begonnen en ik verheug me al op de tweede ronde in 2013.

De holistische vorm van yoga heeft me meteen gegrepen door de transformerende kracht en de ongekende positiviteit die deze benadering in me wakker maakte. Yoga is voor mij een wonderbaarlijk systeem doordat ik mezelf kan helen en tot balans kan brengen. Mijn beoefening wordt aangevuld door boeddhistische Vipassana Meditatie & aandachtsbeoefening en de leer en filosofie van Advaita Vedanta (Non-dualisme).

Graag geef ik mijn kennis over yoga op een diepgaande, toegankelijke en humorvolle manier verder aan geïnteresseerden. Ik kijk erna uit je in onze yoga studio in Rotterdam te ontmoeten!

Om shanti,

Rama Shakti

BYV