Laatste Nieuws

Share 'Internationale Yoga dag' on Facebook Share 'Internationale Yoga dag' on Google+ Share 'Internationale Yoga dag' on Pinterest Share 'Internationale Yoga dag' on Twitter Share 'Internationale Yoga dag' on Email
 

15-06-2017

Internationale Yoga dag 
Woensdag 21 juni is het Internationale Yoga dag. Deze dag werd aangesteld door de prime-minister van India, die vervolgens goedgekeurd werd door de Verenigde Naties in september 2014. Deze dag staat voor vrede, gezondheid & harmony voor iedereen op deze wereld.

Minister Narendra Modi sprak deze dag en quote het volgende:

“Yoga is een onschatbaar geschenk uit de eeuwenoude Indiase traditie. Het omvat eenheid van geest en lichaam; gedachte en actie; terughoudendheid en vervulling; harmonie tussen mens en natuur; een holistische benadering naar gezondheid en algehele welgesteldheid. Het gaat niet om de beoefening, maar om de zoektocht naar de eenheid van jezelf, de wereld en die van de natuur. Door je levensstijl te veranderen en je bewust worden van wat je denkt, doet en zegt, kan je je hele leven positief veranderen. Laat ons samen werken om een Internationale Yoga dag te integreren. – Narendra Modi, UN General Assembly

Ook is 21 juni alweer de langste dag van het jaar. Een dag die in vele culturen als een bijzondere word beschouwt en veel evenementen en rituelen plaats vinden.
 

Voor wie & wanneer ?

– Woensdag 21 juni
– Ben jij lid van ons neem dan deze dag een partner, vriend/vriendin of familielid gratis mee.
– Of ben je nieuw dan ben je ook welkom om een lesje gratis mee te doen deze dag.
– Bekijk hier ons rooster om te zien welke les jij mee komt doen.
 
Laten we met elkaar verbinden, dankbaar zijn voor wat ons is gegeven en helende positieve energie sturen naar die dit nodig hebben.
Om Shanti !