Agenda

 

De wijsheid van de Yoga Sutras – met Swami Saradananda

zat 2 & zon 3 september zie tijdschema

Share 'De wijsheid van de Yoga Sutras – met Swami Saradananda' on Facebook Share 'De wijsheid van de Yoga Sutras – met Swami Saradananda' on Google+ Share 'De wijsheid van de Yoga Sutras – met Swami Saradananda' on Pinterest Share 'De wijsheid van de Yoga Sutras – met Swami Saradananda' on Twitter Share 'De wijsheid van de Yoga Sutras – met Swami Saradananda' on Email
 

Yoga Maya

Atha yogaanuus’haasanam: Now begins your study of Yoga.
– Patanjali’s Yoga Sutra, 1.1

 

Integreer de wijsheid van de Yoga Sutra in je dagelijkse beoefening. Yoga is een levensstijl die verder gaat dan de beoefening op de mat. Verrijk jezelf door deze eeuwenoude tekst van Patanjali uitgelegd te krijgen op een toegankelijke en inspirerende manier.

Wanneer alle concentratie op 1 ding is gericht ervaren we momenten van echt geluk en zijn we ‘in het moment’. Door ons hiervan bewust te worden wat dit geluk nu is, hebben we kennis nodig. De Yoga Sutras zijn eeuwen oude teksten over Yoga en waar de beoefening voor bedoelt is. Dit om ons ware doel ‘verlichting’ ofwel intens geluk te bereiken. Wat is Yoga nu echt, naast alleen de fysieke beoefening op de mat? Wanneer je er klaar voor bent begint pas echt de serieuze exploratie van je eigen gedachten. Laat je gevormde ideeën en vooroordelen door ervaringen achterwege en stel jezelf volledig open. Heb vertrouwen en benader de teachings met gezonde zelf reflectie. Door dit te doen maak je het mogelijk om diep te verbinden met deze waardevolle kennis.

In deze weekend workshop zal Swami Saradananda verdieping geven van deze waardevolle teachings, die een krachtige bijdrage geven aan je eigen beoefening. Naast Yoga, Pranayama en meditatie sessies, krijg je uitleg over hoe je de Yogische levensstijl, Yamas & Niyamas kan integreren in je dagelijkse leven.

Dit weekend is een mini-retreat. Geschikt voor Yoga docenten en toegeweide Yoga beoefenaars. Het is een prachtige kans voor persoonlijke begeleiding van Swami Saradananda zelf.

Tijdschema

Zaterdag 2 sep: 10.00 – 17.00
13.00 – 14.00 lunchpauze
Zondag 3 sep: 10.00 – 17.00
13.00 – 14.00 lunchpauze

Kosten

€ 130,-

Aanmelding & informatie

1. Meld je aan via de aanmelden-button (bovenaan deze pagina) of mail naar student@yogamaya.nl

2. Reserveer je plek door het lesgeld van € 130,- over te maken naar rekening NL89 TRIO 0390 5021 03 t.n.v. Yoga Maya. Vermeld daarbij  je naam en ‘Swami Saradananda workshop’.

3. Antwoorden op algemene vragen vindt je onder veel gestelde vragen. Persoonlijke vragen kun je stellen via de mail of bel 010 700 80 10.

Swami Saradananda

Swami_Saradananda

Is een internationaal gerenommeerde yoga en meditatie leraar die je inspireert om te willen oefenen. Ze is een directe discipel van Swami Vishnu-Devananada en heeft voor meer dan 30 jaar samen gewerkt met de Sivananda Yoga Centres als senior docente en spiritueel hoofd van de faciliteiten in New York, London, Delhi en in de Himalayas. Haar lessen zijn zowel praktisch als theoretisch van aard – en altijd verhelderend!

Naast docent is zij schrijfster van o.a: Yoga Mind and Body“, “Relax and Unwind with Yoga“, “Chakra Meditation“, “The Power of Breath“, The Essential Guide to ChakrasenMudras for Modern Life