Aanbod

De Yoga studio van Yoga Maya Rotterdam geeft Ashtanga Yoga, Sivananda Yoga, Iyengar Yoga, meditatie, massages, satsang en meer

In dit overzicht vind je alle yogastijlen en het overige aanbod van Yoga Maya Rotterdam zoals massages en natuurlijk de door de Yoga Alliance erkende Yoga Docenten Opleiding.

Share 'Aanbod' on Facebook Share 'Aanbod' on Google+ Share 'Aanbod' on Pinterest Share 'Aanbod' on Twitter Share 'Aanbod' on Email

Docenten Opleiding

De 2-jarige Yoga Docenten Opleiding geeft je de gelegenheid grote persoonlijke veranderingen te verwezenlijken en je volledig potentieel te ontdekken.

Meer informatie

Sivananda yoga

Sivananda Yoga is een holistische yogavorm waarbij fysieke uitdaging en ontspanning elkaar afwisselen. Door het langere aanhouden van de houdingen kun jij de positieve effecten bewust ondergaan.

Meer informatie

Ashtanga yoga

Ashtanga Vinyasa Yoga in de traditie van Sri K Pattabhi Jois is een zeer actieve en dynamische yogavorm waarbij de ademhaling de leidraad vormt bij een vaste opeenvolging van houdingen.

Meer informatie

Workshops / Cursussen

Met een yoga beginnerscursus leg je een goede basis voor je yoga beoefening. Daarom bevelen wij het bezoeken van een beginnerscursus sterk aan. Wij bieden beginnerscursussen aan in twee stijlen, Sivananda & Ashtanga yoga.

Meer informatie

Yin Yoga

In de Yin Yoga les worden de yoga houdingen voor langere tijd aangehouden. Dit zorgt ervoor dat je zeer flexibel wordt, dat de circulatiestroom in de gewrichten wordt bevorderd en dat je je ‘qi’ (een boost geeft.

Meer informatie

Satsang

Satsang betekend bijeenkomen, samenzijn. Elke satsang begint met een geleide meditatie. Aansluitend word kirtan (mantra’s) gezongen om je hart te openen.

Meer informatie

Individueel

Er kunnen diverse redenen voor een privé-les zijn, zoals specifieke wensen of lichamelijke beperkingen. Tijdens een individuele sessie word aandacht daaraan geschonken wat jij precies nodig hebt!

Meer informatie

Massage & Reiki

Bij Yoga Maya kun je jezelf laten verwennen door een Ayurvedische Massage, Thai Massage of Reiki behandeling. Neem nog vandaag contact op voor een afspraak.

Meer informatie

Zakelijk

Yoga is een geweldig middel om de tevredenheid, positieve sfeer, creativiteit en daarmee de productiviteit van uw bedrijf te behouden of juist te verbeteren.

Meer informatie

Verhuur

Wij hebben 1 grote ruimte die geschikt is voor het geven van een workshop of cursussen aan groepen en 2 kleinere ruimtes voor massage, privé lessen en het geven van consulten.

Meer informatie

Karma Yoga

Karma yoga is onbaatzuchtig handelen. Je reinigt hiermee jezelf en je dient de gemeenschap, zonder je ego in je daden toe te laten. Wordt onderdeel van ons Karma Yoga team en draag bij aan onze mooie studio.

Meer informatie